Sverige
4 mars 2015 20:21

Stora problem hos Nääs RF

Anrika Nääs RF är i ett akut krisläge med mycket hårt ansträngd ekonomi, dålig anläggning med eftersatt underhåll samt gammalt och slitet hästbestånd.

Ridhuset är delvis avstängt därför att underlaget inte är säkert och taket läcker. Det finns ingen ridbana i godtagbart skick, inte tillräckligt med hagar och inga träningsmöjligheter, vilket gör att privatuppstallade flyttar och intäkterna minskar. Ridskolan går trots allt bra med fulltecknade grupper och cirka 225 ridande elever i veckan och kö till nybörjargrupper.

För att informera om, och visa, det akuta läget har klubben bjudit in Lerums  kommunfullmäktige som kommer på besök den 11 mars. De flesta av politikerna har aldrig varit och sett under vilka omständigheter klubben bedriver sin verksamhet skriver klubbens ordförande i ett brev om problemen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden