Sverige
3 maj 2015 19:32

De ska rida Stjärnornas hoppning

Behrang Miri, Lisa Misslissibell Jonsson, Happy Jankell, Oscar Zia, Anders Ankan Johansson och Doreen Månsson. Det är deltagarna i Stjärnornas hoppning i Friends Arena i slutet av november.

De ska rida Stjärnornas hoppning
Anders Ankan Johansson, Behrang Miri, Doreen Månsson, Lisa Misslissibell Jonsson, Oscar Zia och Happy Jankell är årets deltagare i Stjärnornas Hoppning. Stjärnhopparnas väg fram till Friends Arena kan följas i tv-serien Stjärnhoppningen som leds av Rickard Olsson, längst upp till höger.

Deltagarna till Stjärnornas Hoppning under Sweden International Horse Show är klara. Deras väg fram till Friends kommer att kunna följas i tv-programmet Stjärnhoppningen i SVT:s Barnkanalen.

I ett pressmeddelande berättas att årets stjärnor redan har träffats på stallbacken för att bekanta sig med de hästar de ska rida under Sweden International Horse Show. Samtidigt gjorde SVT de första inspelningarna. 

 

Rapparen Behrang Miri hade stöd av sina föräldrar och sin dotter.
– Det ska bli kul att lära sig att rida på riktigt. Min dotter älskar hästar men jag har aldrig haft en relation till hästar tidigare. Det här blir en möjlighet att kunna utveckla ett gemensamt intresse med min dotter och lära mig något nytt, sa han.

Oscar Zia hoppade och studsade på stallbacken.  Happy Jankell höll en lägre profil och avslöjade att hon aldrig ridit tidigare. Misslissibell, Lisa Jonsson, berättade att hon har en egen ponny men att hon aldrig ridit stor häst.

 

Årets deltagare
Namn: Lisa ”Misslisibell” Jonsson.
Ålder: 14 år. 
Gör: Är förutom nybliven stjärnhoppare framför allt stjärnbloggare. Lisa Jonsson, som hon egentligen heter, driver en populär blogg samt en youtube-kanal om mode och inspirerar varje vecka hundratusentals stilmedvetna ungdomar.

Namn: Oscar Zia.
Ålder: 18 år. 
Gör: Sångare och artist. Oscar har vi kunnat se i andra tävlingssammanhang förut – bland annat i Let’s Dance 2013 där han kom tvåa efter Markoolio – samt Melodifestivalen, där han sjungit tillsammans med en annan stjärnhoppare, Behrang Miri.

Namn: Behrang Miri.
Ålder: 31 år. 
Gör: Behrang har många strängar på sin lyra. Förutom att vara skribent och journalist har vi också kunnat se honom som programledare i Lilla Melodifestivalen. Han har dessutom turnerat som rappare i bland annat Europa. Nu kan han dessutom lägga till ryttare på visitkortet.

Namn: Happy Jankell.
Ålder: 21 år.
Gör: Skådespelare. Happy har vi redan kunnat se i en massa olika film- och tv-sammanhang, bland annat Jordskott, Solsidan och Äkta människor. Happy är dotter till skådespelaren Thorsten Flink och journalisten Annika Jankell.

Namn: Doreen Månsson.
Ålder: 40 år.
Gör: Doreen Månsson är ett välkänt ansikte, framförallt sedan hon vann stilhoppningen i Stjärnhoppningen 2014! Hon är dessutom känd för både barn och vuxna från en mängd andra program, som Bolibompa, Morgonshowen och talkshowen Doreen 21.30.

Namn: Anders Ankan Johansson.
Ålder: 40 år. 
Gör: Komiker, känd som ena halvan av duon Anders och Måns, som både har synts i tv och hörts i radio. Född i Linköping, vilket hörs på hans karaktäristiska östgöta-dialekt. Vann Stjärnhoppningen 2014 på vackra Debbie.

Rickard Olsson, programledare
Ålder: 48 år. 
Gör: Programleder årets upplaga av Stjärnhoppningen. En tävling han själv vunnit två gånger. Detta har gjort Rickard fullkomligt hästbiten och han rider nu regelbundet. Han lotsar också äventyrare genom skogarna i ”Wild Kids” , leder den populära frågesporten ”Vem vet mest?” samt håller i talkshowen Sommarkväll varje år. Rickard programledde den rafflande finalen 2014 när bland andra Tomas Ravelli deltog.

Sweden International Horse Show går den 27-30 november 2014.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden