Världen
31 januari 2017 08:54

Hoppryttaren Tina Lund i realityprogram

Danska hoppryttaren Tina Lund ska medverka i en ny TV-serie. Denna gång blir det ett realityprogram som ska skildra hennes liv som ryttare, karriärkvinna och mamma hemma i Dubai.

Hoppryttaren Tina Lund i realityprogram
Tina Lund och Zamiro vid tävlingar på Hammarsö 2010.

Tina Lund har haft många framgångar på hästryggen, både i Danmark och internationellt. För några år sedan flyttade hon och hennes familj till Dubai i Förenade Arabemiraten för att fortsätta sin karriär där. Nu ska dansk TV följa hennes liv i det nya hemlandet i realityserien ”Forsidefruer” – en programserie som visar livet i de fina förorterna.
– Jag har sagt ja till att vara med i programmet för att det handlar om hur det är att vara företagskvinna och mamma samtidigt, säger Tina Lund till Ridehesten.
– Dessutom är det så många som frågar mig hur livet är i Dubai, både med att tävla och vara mamma, så då tänkte jag att gärna vill visa hur livet är här.

Det är inte första gången Tina Lund syns i TV-rutan. Hon har tidigare varit med i bland annat Danmarks motsvarighet till ”Let’s Dance” och haft en egen TV-serie.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden