Hoppning
26 november 2011 22:41

Kürten gjorde det igen

Jessica Kürten upprepade fredagkvällens bedrift i Globen när hon tog hem även lördagens 1,40-hoppning i sadeln på Linda Heeds häst Colina.

Douglas Lindelöw inledde klassen med en farligt snabb omhoppning i sadeln på Balahe (sto f-02. e Baloubet de Rouet-Flamingo, äg Hans Stodell) och trots många bra försök var det ingen som lyckades ta tiden – förutom irländska Jessica Kürten. I sadeln på Colina (sto f-01, e Cambridge-Tin Rocco, äg Tony Lundin) blev det ännu en seger under Stockholm International Horse Show.
– Jag är väldigt glad att jag har fått låna henne av Linda under ett par månader. Det här är vår sista tävling ihop och det är med en tår i ögat jag gör det. Men jag hoppas att vi får rida ärevarv i morgon också, sa Jessica i segerintervjun.

Peder Fredricson var bra nära vinst med Holliday KLG men fick nöja sig med tredjeplatsen. Även Svante Johansson/Salut d’Amour knep en placering som femma.

RESULTAT

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden