Dressyr
8 mars 2012 09:30

22-åring mot 71-åring i OS

Den japanska dressyrryttaren Hiroshi Hoketsu, som blir 71 år till sommaren, är klar för OS i London. Han kan få tävla mot den 22-åriga danskan Anna Kasprzak.

Anna Kasprzak är uttagen bland åtta ryttare i den danska bruttotruppen i dressyr varifrån OS-laget så småningom ska nomineras. Anna och hästen Donnperignon har visat fina resultat trots endast kort tid tillsammans. Förra helgen fanns paret i det trestjärniga CDI-meetinget i tyska Bremen som fyra i Grand Prix och femma i GPKür.

De danska ekipagen till OS tas ut efter nationstävlingen i Aachen i juli. Danmarks bruttotrupp innehåller Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Anne von Olst, Andreas Helgstrand, Lisbeth Seierskilde, Lone Jörgensen, Anne Troensegaard, Sidsel Johansen och Anna Kasprzak skriver det danska ridsportförbundet i ett pressmeddelande.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden