Hoppning
17 september 2016 16:16

Svenska toppar i Tyskland

En klass vanns av Alexander Zetterman. En annan av SWB-valacken Carat. De svenska framgångarna fortsatte under lördagen på det trestjärniga meetinget i tyska Donaueschingen. ńven Peder Fredricson har hållit sig framme.

Svenska toppar i Tyskland
Alexander Zetterman har plockat priser i Tyskland under lördagen.

På lördagen reds två 1,50-hoppningar i tyska Donaueschingen. Den ena vanns av SWB-valacken Carat (f 2000 e Cardento-Krevad uppf Bengt Wallin äg R.J.Vos) och hans holländske ryttare Robert Vos. Klassen var en tidshoppning med 30 startande ekipage och segerekipaget vann en trailer. 

Peder Fredricson red Diablo till en sjundeplacering i klassen medan Alexander Zetterman och Cordalis blev elfteplacerade. Zetterman vann tidigare på lördagen en 1,40-hoppning tillsammans med Berdina.

I lördagens andra 1,50-hoppning som var kval till söndagens Grand Prix blev det en niondeplacering för Peder Fredricson och H&M Flip’s Little Sparrow.

På fredagen var Stephanie Holmén placerad i en 1,50-klass på tävlingen. 

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden