Hoppning
23 januari 2017 09:43

Jennifer Gates GP-placerad med Cadence

Det blev fortsatta framgångar i Wellington för svenskfödda Cadence. Tillsammans med Bill Gates dotter Jennifer Gates blev det en placering i U25 Grand Prix.

Jennifer Gates GP-placerad med Cadence
Cadence tävlades tidigare av Peter Eriksson.

Cadence (SWB f -01 e Cardento-Irco Marco, uppf Marina Björkman) började det tvåstjärniga meetinget i Wellington fint efter sitt vinteruppehåll. Med beridaren Hardin Towell vann de en 1,45, innan Jennifer Gates tog över tyglarna och startade i söndagens Grand Prix för U25-ryttare.

Av 66 startande var Jennifer och Cadence ett av fem felfria ekipage, och det blev en femteplacering totalt efter två rivningar i omhoppningen.


Segrarna Lillie Keenan och Be Gentle. Foto: Equestrian Sport Productions News

Klassen vanns av Lillie Keenan på Be Gentle (KWPN f-06 Ticallux Verte-Gentleman). Lillie Keenan är tyttaren som i höstas köpte Happy Day ter Putte från Jacob Hellström och Thomas Fasteus, vilket Ridsport tidigare berättat om, läs här.

För den som vill se hela klassen finns den att se här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden