Hoppning
5 augusti 2012 15:13

Fin helg för Linn Widmark

Linn Widmark har haft en bra helg vid det nationella meetinget i Lilla Edet. På lördagen vann hon dubbelt på 1,40-höjder. I dag blev det vinst 1,50-klassen. Båda segrarna tillsammans med Java Kvarnås.

Fin helg för Linn Widmark
1,50-vinst, 1,40-seger och meetingpris - det blev en bra helg för Linn Widmark och Java Kvarnås.

Det var riktigt duktiga ekipage i huvudklassens 1,50-hoppning. Åtta felfria tog sig till winning round, där de fem placerade fortsatte att hålla nollan. Det gick också fortare och fortare i avgörandet och allra fortast för Linn Widmark och Java Kvarnås (sto f -02 e Cardento-Chapman , uppf/äg Camilla Riedel) som var sekunden före Ellen Brunes och Vera.

– Jag såg några före mig och trodde att det skulle bli svårt eftersom det bara var hennes tredje 1,50-start. Jag ville ändå göra ett försök och det höll hela vägen. Hon var jätteduktig och jag är väldigt glad att få ha henne i stallet, berättade Linn.

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden