Hoppning
3 augusti 2018 22:05

1,50-placeringar för Grevlundas ryttare

Internationellt Grevlundas Peder Fredricson och Stephanie Holmén är på olika håll och tävlar den här helgen - och båda tog varsin 1,50-placering på fredagen.

1,50-placeringar för Grevlundas ryttare
Stephanie Holmén är en av många svenska hoppryttare i den internationella hetluften den här helgen. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson är i London och rider Global Champions League och Global Champions Tour. I den inledande lagtävlingen över 1,50-hinder blev han och Hansson WL sexa individuellt med en felfri ritt. Fredricsons lag kom tolva med 8 fel.

Resultat, London

På det fyrstjärniga meetinget i holländska Ommen blev Stephanie Holmén, beridare hos Peder Fredricson, fyra i fredagskvällens 1,50-klass med Carma. Ekipaget stod för två felfria rundor och var knappt en och en halv sekund långsammare än segraren, Wout-Jan van der Schans/Capetown, Holland, i andra rundan. Placeringen av 5 000 euro, ungefär 50 000 kronor.

Resultat, Ommen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden