Hoppning
2 juli 2021 08:36

1,55-seger till Peder och All In

RotterdamOS-ekipaget Peder Fredricson och H&M All In kammade under torsdagen hem segern i GP-kvalet i holländska Rotterdam. Idag fredag startar han sist i det svenska laget i Nations Cup.

1,55-seger till Peder och All In
Peder Fredricson och H&M All In visade fin form inför OS (arkivbild). Foto: Roland Thunholm.

Flera svenskar är på plats i holländska Rotterdam för att rida Nations Cup. Tävlingen drog igång under torsdagen och det blev seger i tidshoppningen över 1,55-hinder för OS-duon Peder Fredricson och H&M All In. Ekipaget gick i mål två sekunder före tvåan, franska Penelope Leprevost med hästen Vancouver de Lanlore. Trea blev Italiens Piergiorgio Bucci och Naiade d’Elsendam Z. Douglas Lindelöw och Casquo Blue blev åtta i klassen med Angelie von Essen blev tia med Cochella.

Klockan 17.00 på fredagen rider Sverige Nations Cup i konkurrens med nio andra lag, däribland ett flertal starka hoppnationer. Sändningen kan ses via FEI-tv och betaltjänsten Clipmyhorse. Sverige startar som nummer sex av tio. Peder Fredricson går ut sist i laget med Catch Me Not S. Resten av laget består av Douglas Lindelöw med Cheldon, Angelie von Essen med Al Capone och OS-ekipaget Rolf-Göran Bengtsson med Ermindo W.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 89 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden