Hoppning
16 december 2017 23:06

Mer framgång för Malin och H&M Indiana

LevererarMalin Baryard Johnssons H&M Indiana fortsätter att gå från klarhet till klarhet. I den femstjärniga 1,55-klassen i London blev det helt felfritt på hinder och ännu en placering till samlingen.

H&M Indiana verkar göra allt rätt tillsammans med Malin. Arkivbild: Mikael Persson/MiP Media

Det verkar inte vara någon hejd på 9-åriga H&M Indiana, som med Malin Baryard Johnsson i sadeln tar för sig mer och mer och i de stora klasserna. Malin och Stuteri Archs  Indiana (sto, f 2008, e Kashmir Van Schuttershof-Animos Hallo), som har varit en duo i snart tre år, har slagit till i de högre klasserna tre tävlingar i rad.

I franska Rouen debuterade de Grand Prix 1,60 dubbelt felfritt med placering. Därpå for de till Friends och kom tvåa i Grand Prix 1,55 med ännu en dubbelnolla i protokollet. I dag var det så dags för Christmas Tree Stakes 1,55 i London och återigen blev det dubbelt felfritt på hinder. Tre tidsfel efter en lugn omhoppning placerade ekipaget på sjätte plats. Samma placering säkrade de även i uppvärmningsklassen 1,40 i torsdags.

Klassen vanns av Bertram Allen och Gin Chin van het Lindenhof, som för övrigt var det ekipage som vann GP:n i Stockholm där Malin kom tvåa. Efter Peder Fredricsons 1,50-seger i torsdags kväll har marginalerna inte riktigt varit på rätt sida och nu blev det åtta fel med H&M Carat Desire.