Blogg
10 september 2012 17:43

Bloggtorka

Som ni har märkt så har det gått lite på sparlåga i bloggen de senaste veckorna. Det har aldrig varit min avsikt, utan har bara varit en direkt följd av allting annat som har hänt. Livet har krävt mycket av mig, och det har tyvärr gått ut över er kära läsare.

Nu är det så att jag inte har tänkt att min blogg skall förfalla till någon ”vanlig hästblogg”. Jag har betydligt högre ambitioner än så. Därför så finns det bara två egentliga val, och det är att antingen få fart på skrivandet igen, eller helt enkelt bara lägga ner.

Med facit i hand så borde jag kanske ha tagit en time-out redan i somras, men jag gjorde inte det helt enkelt därför att jag älskar min blogg och er läsare alldeles för mycket. Av den enkla anledningen så tänker jag inte ge upp nu heller.

Jag tror (utan att egentligen veta) att livet nu kommer att lugna ner sig betänkligt. Jag börjar komma i ordning här nere i Belgien och det nya jobbet kräver inte längre etthundratjugo procent av min uppmärksamhet och tid. Det börjar finnas tid över till att fundera ut klurigheter i sann Havrepappa-anda.

Så, det är dags att kavla upp ärmarna och ta tag i hästträsket igen. Så lätt kommer ni inte att komma undan…

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden