Sverige
16 december 2022 18:20

Ridsport får ny chefredaktör

RidsportNu får tidningen Ridsport en ny chefredaktör, i form av Catharina Hansson som närmast kommer från Ridenews och Kentaur.

Ridsport får ny chefredaktör
Susanne Tornberg, vd, och Catharina Hansson, ny chefredaktör på Ridsport. Foto: Lina Nydahl

Tidningen Ridsport har stått utan chefredaktör de senaste åren. Nu rekryteras Catharina Hansson till den posten. Hon kommer från ridsportsajten Ridenews och hästmagasinet Kentaur där hon varit chefredaktör och ägare.

I samband med att Catharina Hansson tillträder upphör Ridenews i sin nuvarande form medan Kentaurs utgivning fortsätter som vanligt. 

Om att börja arbeta på Ridsport säger Catharina Hansson i ett pressmeddelande:

– Det känns helt fantastiskt att få jobba med den tidning som jag har växt upp med och läst under hela mitt ryttarliv. Det finns många brännande och ibland också svåra frågor inom ridsporten som det känns angeläget att få vara med och belysa, men framför allt är det helt magiskt att få komma in och arbeta med tidningen som är sportens bibel just nu när svensk ridsport är hetare och mer framgångsrik än någonsin.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden