Prylspaning
18 september 2014 08:48

Inred hästigt

Får du inte nog av hästar? Då passar garanterat dessa fina inredningsprylarna bra till ditt hem. Ställ en vacker häst i bokhyllan, baka en hästtårta och häng upp dina toarullar med stil.

Inred hästigt

Hästig tårtform
Med denna roliga tårtform gör du enkelt en sockerkaksbotten som du sedan kan dekorera så att den liknar älsklingshästen. Formen finns att köpa på www.partykungen.se för 199 kronor.

Välkomnande dörrmatta
En fin dörrmatta piffar enkelt upp hallen hemma. Lägg den i sadelkammaren och du slipper förhoppningsvis sopa golvet lika ofta. För 199 kronor hos www.butikquse.se blir den din.

Trött på skränande dörrklockor?
En dörrknackare i form av en häst ser inte bara fin ut på dörren, den låter trevligare än en ringklocka också. Men smakar det så kostar det! Från 1550 kronor hos www.wayfair.com beroende på material och den blir din. Frakten är åtminstone gratis!

Snyggt på toaletten
Det blir garanterat roligare att hänga upp toarullarna med denna snygga hållare från www.horseandhound.com. Toalettpappershållaren är handgjuten och kostar omkring 850 kronor.

Ekar det tomt i bokhyllan?
Nu för tiden är det mesta sökbart på nätet och bokhyllan kanske ekar tom på uppslagsverk? Ställ denna snygga hästskulptur där istället så blir det både snyggt och mer att damma. Hästen som är hela 26 centimeter hög kan du klicka hem hos www.equito.se för 899 kronor.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden