Prylspaning
10 juli 2014 08:30

Prylar som sticker ut!

Har du tröttnat på att se ut som alla andra? Då har du chansen att klicka hem dessa utstickande prylar som du garanterat kommer att synas i. ńr det för mycket eller vågar du?

Prylar som sticker ut!

Glänsande ridbyxor
I dessa ridbyxor från Horka kan du spegla dig i glansen. Välj mellan guld och silver i modellen Diva Elasta. Ridbyxorna är helskodda och har elastiskt benslut för bra passform. För 959 kronor blir dessa dina på www.webshop.riderspassion.se

Rosa bettringar
Om du har tröttnat på silverfärgade bettringar så finns detta bett med rosa bettringar från House of Charisma. Bettet är tredelat och kostar 350 kronor hos www.houseofcharisma.com.

Läckra sporrar i aluminium
Denna färgklick kommer från Jin Stirrup och väger endast 34 gram. Sporrarna är gjutna i aluminium och finns i tre olika längder och i en mängd olika färger. Här ha du chansen att sticka ut och matcha färgen med övrig utrustning. Hos www.horze.se kostar ett par sporrar från 519 kronor beroende på sporrens längd.

Vinklade stigbyglar
En ergonomisk stigbygel med runda former och extra stor fotplatta med 10 graders lutning erbjuder Schockemöhle sports. Stigbygeln är tillverkad i titanium-aluminium och har en räfflad fotplatta i titanuim som ska ge ett bra grepp. Priset är 1999 kronor hos www.chevalridsport.se.

Annorlunda mönster
Färglada och utstickande benskydd från Professional Choice. Skydden är tillverkade i neopren med VenTech teknologi som förebygger överhettning utav benens muskulatur. Skydden finns även i neutralare färger om denna är för skrikig. Färgen kallas Stained glas och kostar 1669 kronor hos www.clydescorner.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden