Hoppning
21 december 2012 20:55

Ny placering för Malin

Malin Baryard Johnsson brukar trivas på Olympia. På fredagskvällen kunde hon lägga ytterligare en prisrosett till sin stora och mångåriga samling från London.

Med otursförföljda och ofta skadedrabbade H&M Actrice W blev det en nollrunda i fredagens tidshoppning på 1,50-höjder. Mot bakgrunden att det 13-åriga stoet är på väg tillbaka igen hade Malin så klart inte särskilt bråttom och fick den sämsta tiden av nollorna, vilket höll till nionde plats bland tolv placerade.

Hemmaryttaren Ben Maher, som också brukar trivas på den anrika arenan, vann klassen med Milena (sto f -97 e Caretino-Le Grand I) i sin tredje vinst i meetinget. Han toppar också ”Leading rider”-tabellen klart.

I fredagens sista klass, en Master-hoppning med sex deltagare, ordnade Maher sin fjärde seger. Denna gång med Tripple X (hingst f -02 e Namelus R-Cantango). Segrarna har gett 28 500 euro i prispengar och kommit med fyra hästar.

Resultat
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden