Sverige
26 januari 2021 09:05

GHS och Agria fortsätter tillsammans

SamarbeteArbetet med årets upplaga av Gothenburg Horse Show pågår för fullt - att det blir en annorlunda tävling i år står helt klart. En av evenemangets äldsta samarbetspartners, Agria Djurförsäkring, har nu valt att förlänga sitt avtal och även gå in i Hästföretagarforum.

GHS och Agria fortsätter tillsammans
Agria blir kvar som samarbetspartner till GHS under ytterligare fem år. Här ses Cathrine Dufour, som vann världscupdressyren i Göteborg 2020. Foto: Roland Thunholm

Det nya avtalet mellan Gothenburg Horse Show och Agria Djurförsäkring sträcker sig över ytterligare fem år, och utökas till att även gälla Hästföretagarforum som arrangeras på Svenska Mässan samtidigt som evenemanget i Scandinavium.

– Att Agria väljer både att utvidga och förlänga vårt samarbete med hela fem år känns helt fantastiskt, framförallt i dessa osäkra tider. Det bekräftar att vår strategi med att arbeta långsiktigt med våra samarbetspartners ger resultat, säger Johan Nyth, försäljningschef på Got Event, i ett pressmeddelande.

I år blir Gothenburg Horse Show troligtvis helt utan publik, vilket gör att man har satsat hårt på det digitala för att intresserade ska kunna följa evenemanget hemifrån.

– Gothenburg Horse Show är ett evenemang i världsklass som kommer att leverera en fantastisk mötesplats för hästfolket oavsett om det sker digitalt eller fysiskt. Vi ser nu framemot att tillsammans vidareutveckla publikupplevelsen under kommande år, säger Mikael Theorén, Affärsområdeschef Häst & Lantbruk på Agria Djurförsäkring i pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden