Hoppning
5 februari 2018 06:30

Alexander Zetterman lämnar Springfield Farm

FlyttVM-ryttaren Alexander Zetterman lämnar Springfield Farm utanför Kristianstad och flyttar till en ny anläggning i Munka-Tågarp tillsammans med sin sambo.

Alexander Zetterman lämnar Springfield Farm
Alexander Zetterman. Foto: Roland Thunholm

– Jag kommer att ta steget till en ny bas. Vi flyttar till familjen Erlandssons nya anläggning i Munka-Tågarp som ligger mellan Ystad och Tomelilla, säger Alexander Zetterman till 24Helsingborg.se.

– Det är bra läge nu. Jag har jobbat ihop med familjen Erlandsson de senaste två åren och fått enorma möjligheter med många motiverade hästägare, fortsätter han.
– I det stora hela blir det egentligen ingen större förändring. Men utan en anläggning att ta hand om kan jag ge mig själv möjligheten att vara längre perioder utomlands, samtidigt som jag kan bli mer konkurrenskraftig i landslagssammanhang.

Vad som händer med Springfield Farm avslöjar Alexander inte.
– Jag kan inte säga rakt ut att gården kommer att säljas. Gården är min mammas och det är hennes beslut, säger han till tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden