Hoppning
3 november 2017 14:00

All In är halt – startar inte i världscupen

StrukenDet blir ingen världscupstart för H&M All In denna vecka. Hästen är halt och är struken från tävlingen - om Peder Fredricson startar med sin andra häst på plats istället är osäkert.

All In är halt – startar inte i världscupen
H&M All In är halt och kommer inte till start i Lyon (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Det skulle bli säsongspremiär i världscupen denna vecka för H&M All In vid tävlingarna i franska Lyon. Men nu har All In strukits från tävlingen. Även om han gick igenom veterinärbesiktningen när han kom till Lyon märktes det att något var fel under torsdagen och man valde att se över skor med mera, uppger SVT Sport. Under fredagsmorgonen var All In tyvärr halt.
”Förhoppningsvis är det bara en hovböld men det är svårt att säga. Han har undersökts här på plats men så fort han kommer hem så ska han kollas ordentligt av vår veterinär”, säger Peder till SVT Sport.

Förutom All In har Peder även H&M Carat Desire på plats i Lyon – de två andra topphästarna Christian K och Zaloubet är på väg till Doha för nästa veckas tävlingar i Global Champions League. Om Peder startar Carat Desire i världscupen istället är osäkert.
”Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men jag tror inte det. Han är inte riktigt färdig för det ännu”, uppger Peder till SVT Sport.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden