Fälttävlan
8 maj 2022 18:39

Amanda Staam fyrstjärnig vinnare i Polen

InternationelltDe svenska fälttävlansframgångarna står som spön i backen. Först var det dubbelt i topp i den korta klassen, sedan drämde Amanda Staam till med en seger i den långa fyrstjärniga klassen i polska Sopot. Trea blev Louise Romeike.

Amanda Staam fyrstjärnig vinnare i Polen
Amanda Staam och Corpoubet AT hoppade hem en fyrstjärnig seger i Sopot. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Privat

De fyrstjärniga toppresultaten fortsätter att ramla in i polska Sopot. Först på söndagen vann Niklas Lindbäck den korta fyrstjärniga klassen med Focus Filiocus  (SWB val f-07 e Feliciano-Be My Chief xx, uppf Tun Albertson) med Katrin Norling och Fernando-Ukato på andra plats – och därefter blev det återigen dubbelt svenskt på pallen i den långa fyrstjärniga klassen.

Amanda Staam och Corpoubet AT (SWB val f-13 e Corporal VDL-Balubet du Rouet, uppf Tobias Nilsson, äg Amanda Staam) tog hand om guldplatsen på 35,4 straff medan Louise Romeike knep bronsplatsen med Waikiki på 37,4 straff. Klassen bjöd på tio startande.

Resultatlista långa klassen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden