Fälttävlan
16 juni 21:30

Anna Hassö tog täten på Össjös internationella

Ŗssjös internationella fälttävlan har tagit fart. I den korta internationella enstjärniga klassen säkrade Anna Hassö ledningen med framtidslöftet Flip One.


Anna Hassö tog täten på Össjös internationella
Anna Hassö leder med Flip One och ligger femma med Ponystown Clover, som syns här på bilden från Breeders 2016.

Under Össjö Hästsällskaps tävling går två internationella klasser, en lång och en kort enstjärnig. Svenskarna dominerar stort i startlistorna, men några gäster från Finland, Danmark och Norge är också på plats.

I CIC1* med 21 starter är Anna Hassö i ledning efter dressyr och hoppning. Ledarhästen är 6-åriga Flip One, som är en av de utvalda talangerna på förbundets lista till utvecklingsprogrammet ”Svensk fälttävlan 2025”. Med på den listan är även jämnåriga Ponystown Clover som Anna just nu ligger femma med i klassen.

Den långa enstjärniga klassen leds efter dressyren av finska  duon Veera Manninen och Colibri, men det är svenskt på såväl andra som tredje plats genom Rebecka Tell/Christall och Ulrika Bladh/Tipphex.

I Swedish Eventing U25-klass, där en ung ryttare kommer att belönas med 20 000 kronor, leder Vendela Eriksdotter Rubin på Vienna Imperial efter dressyr och hoppning.

Resultat

Hingstar Online

Just nu 124 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar