Sverige
23 november 2017 11:57

Black Friday på stuteri

FörsäljningFlemminge Gård i Östergötland tar begreppet Black Friday på allvar och har en organiserad utförsäljning av hästar i morgon, fredag. "Vi gör det för att nå ut till många kunder på en gång", säger Eva Gudmundsson som driver gården.

Black Friday på stuteri
Både avelsston och föl säljs under Black Friday på gården. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Lottapictures

Black Friday är ett begrepp som började i USA och är den dag som infaller dagen efter Thanksgiving – fjärde torsdagen i november. Dagen har blivit USA:s största shopping- och readag. Begreppet har också spridit sig till Europa och redan förra året hade Flemminge Gård försäljning av hästar under dagen. Nu är det dags igen.
– Det var väldigt lyckat förra året med flera kunniga köpare. Vi gör det för att nå ut till flera köpare samtidigt, säger Eva Gudmundsson på Flemminge Gård.

Black Friday-aktiviteterna på gården pågår i stort sett hela fredagen. Det handlar om försäljning av flera av gårdens hästar – föl, unghästar och avelsston. Dessutom är det auktion på två embryon.
– Det känns jättespännande, säger Eva Gudmundsson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden