Hoppning
19 december 2018 21:07

Bra start: Peder och H&M All In placerade i London

InternationelltPeder och H&M All In, som visade så fin form i Genève nyligen, har värmt upp i 1,50 inför veckans stora klasser. Med ett par tidsfel knep de en placering.

Bra start: Peder och H&M All In placerade i London
Peder Fredricson och H&M All In fick en fin start på veckans julhoppning. (Arkivbild) Arkivbild: Roland Thunholm

Grand Prix och världscup väntar under den fullspäckade jultävlingen på Olympia och nu börjar ekipagen komma igång. Tidigare under onsdagen var Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana placerade i 1,55. Lite senare var det dags för Peder Fredricson och H&M All In att känna på banan i en tidshoppning på 1,50.

Lugnt och felfritt på hinder, med två tidsfel blev resultatet. Det räckte till placering som nummer 11 i listan. Sist duon tävlade, i Genève, blev det placeringar i såväl 1,55 som Grand Prix. Även Henrik von Eckermann startade dagens 1,50 och hade ett nedslag med Lorielle. Precis som i 1,55 var det Darragh Kenny som vann, nu med Carlson.
Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden