Hoppning
24 oktober 2017 19:00

Bröderna Schou inleder samarbete med Bo Kristoffersen

KompanjonerDe danska ryttarbröderna Andreas och Christian Schou har inlett ett samarbete med Rolf-Göran Bengtsson förre affärspartner Bo Kristoffersen. Det handlar främst om att erbjuda elever ännu fler möjligheter till träning och hjälp på tävling.

Bröderna Schou inleder samarbete med Bo Kristoffersen
Bröderna Andreas och Christian Schou inleder ett samarbete med Rolf-Göran Bengtssons tidigare kompanjon Bo Kristoffersen. Arkvibilder: Roland Thunholm och Lottapictures

Andreas Schou, som är gift med svenska Jannike West sedan flera år tillbaka, har själv ridit fyra EM och ett VM på seniornivå. Tillsammans med sin bror Christian, som ridit ett EM på seniornivå, driver de Absolute Horses – ett försäljningsstall i södra Danmark där de både arrangerar tävlingar och tar emot många elever.

Bröderna har redan tidigare haft ett visst samarbete med Bo Kristoffersen, som bor och verkar i Tyskland sedan många år tillbaka. Bo avslutade nyligen sitt långa kompanjonskap med Rolf-Göran Bengtsson, men har fortsatt mycket träningar, bland annat i Sverige.

Enligt ridehesten.com har nu samarbetet mellan de tre formaliserats mer och ska i första hand gå ut på att erbjuda elever träning, både på någon av parternas anläggningar samt vid tävlingar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden