Fälttävlan
3 oktober 2019 10:19

Christoffer Forsberg tillbaka i Sverige

ÅtervändareDet blev sex år i Tyskland och tre år i Holland, men nu flyttar landslagsryttaren Christoffer Forsberg hem igen - anläggningen Skönabäck i Skåne blir ny bas för Forsbergs verksamhet.

Christoffer Forsberg tillbaka i Sverige
Christoffer Forsberg har ridit på de stora banorna i många år - här rider han Grafman i Aachen 2011. Foto: Roland Thunholm

– Tiden utomlands har varit en fantastisk läroperiod för mig. Möjligheterna att träna, tävla, knyta kontakter samt att bedriva egen verksamhet har varit oerhört lärorik. Lockelsen att återvända till Sverige har funnits hos mig och när det rätta tillfället dök upp nappade jag på det, säger 28-årige Christoffer Forsberg i ett pressmeddelande.

Christoffer Forsberg tillhör spetstruppen i landslaget i fälttävlan, och ingår även i Svenska Olympiska Kommitténs talangprogram. Ny bas blir hästanläggningen Skönabäck Sweden i Skurup från och med den 1 november. Men innan dess ska Forsberg starta två hästar på unghäst-VM i fälttävlan – 6-årige Con Classic och 7-årige Watermill Heejan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden