Fälttävlan
27 september 2019 10:21

Klart med uttagning till UVM i fälttävlan

UtvaldaDet blir fem svenska ekipage som får åka till unghäst-VM i fälttävlan den 17-20 oktober i Frankrike. Två sexåringar och tre sjuåringar är uttagna.

Klart med uttagning till UVM i fälttävlan
Anna Nilsson och Kanhjo är ett av de svenska ekipagen som åker till UVM i fälttävlan. Foto: Pernilla Hägg

Unghäst-VM avgörs i Le Lion d’Angers, och Sverige representeras av två 6-åringar, som tävlar i CCI2*-L.

Dessa är Con Classic (HANN e. Concors Complet u. Conntess ue. Crazy Classic, uppf. Uwe Riebock) som ägs och rids av Christoffer Forsberg.

Sedan har vi Kanhjo (SWB e. Kannan u. Smart Fair Lady ue. Master Imp xx, uppf/äg Camilla Ericson) som rids av Anna Nilsson, och var ett av ekipagen som tog sig i mål felfritt på den utslagsgivande terrängen i CCI2* i Segersjö under fälttävlans-SM.

Christoffer Forsberg har även med en 7-åring, Watermill Heejan (KWPN e. Boss u. Donny ue. Celano, uppf J.A. Wijnveen) som han både äger och rider, och har gjort fina resultat med under året, senast i Waregem där ekipaget gick felfritt i terrängen.

Nästa 7-åring är Connie Pop (HANN e. Con Chello u. Lilli Pop K ue. Le Primeur) uppfödd, ägd och riden av Linda Algotsson, som slutade trea i en CCI3*-S i Sopot i början av november.

Slutligen är också Magnolia (SWB e. Canterbury u. Mira ue. Dardel, uppf/äg Helen Lundgren) uttagen. Magnolia rids av Ludwig Svennerstål och startade senast i Waregem i Belgien, med en felfri terräng som resultat.

7-åringarna tävlar i CCI3*-L.

Länk till arrangörens hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden