Hoppning
4 januari 20:24

Cute S lämnar Sverige för ny ägare i USA

ExportSWB-stoet Cute S lämnar Grevlunda och får ett nytt hem i USA. Hon har under året tävlat internationellt med både Peder Fredricson och Stephanie Holmén.

Cute S lämnar Sverige för ny ägare i USA
Peder Fredricson och Cute S slutade trea i Falsterbo Derby i juli 2019. Foto: Roland Thunholm

Det är Stall Måsel som berättar på Instagram att nya ägare väntar på Cute S (SWB sto f 2009 e Pessoa VDL u Queen S (SWB) e Quite Easy) uppf Krister Svedberg, äg Måsel AB.
− Affären blev klar precis innan jul, och i morgon lämnar hon Grevlunda, berättar Sven Ingvarsson på Stall Måsel.

Cute S har tidigare tävlats av Robin Ingvarsson, men har stått på Grevlunda sedan våren 2019. Till en början tävlades hon av Peder Fredricson och ekipaget slutade bland annat trea i Falsterbo Derby.

Sedan togs stoet över av Stephanie Holmén, som tävlat Cute S i flera 5-stjärniga tävlingar, bland annat Spruce Meadows i Kanada, i finalen i Nations Cup i Barcelona, samt i världscupen i Helsingfors.

− Ända sedan Cute S åkte till Grevlunda har tanken varit att hon skulle säljas, säger Sven Ingvarsson, som ännu inte vill berätta vem köparen är.
− Köparen kommer själv att berätta mer inom kort.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden