Hoppning
25 oktober 2019 16:13

Svenskarna visar storform i Helsingfors

InternationelltDe svenska hoppryttarna skäms inte för sig på Helsinki Horse Show. Peder Fredricson och H&M Kilo van den Bosrand kom tvåa i dagens 1,40-hoppning samtidigt som både Stephanie Holmén och Evelina Tovek var felfria och placerade.

Svenskarna visar storform i Helsingfors
En hundradels sekund skiljde det mellan segraren och Peder Fredricson i dagens 1,40-hoppning i Helsingfors. Arkivbild: Roland Thunholm

De svenska hoppryttarna har fått en bra start i Helsingfors. I dagens 1,40-hoppning var tre av fyra möjliga ekipage placerade.

Bäst gick det för Peder Fredricson och H&M Kirlo van den Bosrand som kom tvåa, precis snuvade på segern med en hundradels sekund. Vann gjorde estlänningen Paul-Richard Argus på hästen Jay-Z Bee.

Stephanie Holmén red in på en sjunde plats med Diero Lux N, tätt följd av Evelina Tovek och Winnetou de la Hamente Z som landade på åttonde plats. Henrik von Eckermann utgick med Hannah i andra fasen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden