Sport
8 december 2019 17:01

Därför måste du ta ut pengarna från TDB

AnmälningssystemNu uppmanas både anmälare och tävlingsarrangörer att ta ut sina pengar i Tävlingsdatabasen, TDB. Efter nyår blir det krångligare att få sina pengar.

Därför måste du ta ut pengarna från TDB
Nu är det hög tid att ta ut pengar som är innestående i TDB.

Från och med 1 januari 2020 kommer Tävlingsdatabasen, TDB, att ha nya rutiner. Detta gäller både för anmälare och arrangörer.

Därför uppmanar nu Svenska Ridsportförbundet, SvRF, alla med konton att ta ut sina pengar därifrån innan den 31 december.

Detta görs genom att registrera ett uttagskonto i TDB. Har du inte ordnat ett uttagskonto är det hög tid att göra det nu. De pengar som finns kvar i TDB den 1 januari kommer att föras över till ett särskilt konto och därifrån blir det lite krångligare att få ut dem.

De nya rutinerna gäller både inbetalning och utbetalning av pengar via TDB. Det handlar till exempel om att anmälare måste ha ett fungerande Bank-ID och att inbetalningar görs via bankkort eller Swish.

En annan nyhet är att serviceavgiften till TDB i fortsättningen kommer att belasta arrangören med 15 kronor per anmälan.

Läs mer om alla nyheterna när det gäller TDB.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden