Ponny
18 juli 2020 18:26
Ridsportplus

De är lördagens Medelsvår A-vinnare

NationelltTilde Lindgren, Linn Arvidsson och Felicia Persson. Det är tjejerna som vann varsin nationell Medelsvår A-hoppning på lördagen. "Lite ringrostigt," säger Tilde Lindgren som är glad att tävlingarna är i gång igen och siktar på SM-medalj i år.

De är lördagens Medelsvår A-vinnare
Tilde Lindgren vann två klassen på lördagen. Foto: Privat

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Hos Vindelns Ridklubb gjorde fyra ekipage upp i en nationell Medelsvår A-hoppning på lördagens eftermiddag.

Det är jättekul att vara tillbaka från pandemin och få sitta på så fina ponnyer. Tilde Lindgren.

Segern till hemmaekipaget Tilde Lindgren/An Gadaí Álainn som var enda ekipaget med två felfria rundor.
– Det är jättekul att vara tillbaka från pandemin och få sitta på så fina ponnyer. De verkar vara i toppform, säger en glad Tilde Lindgren efter sin seger.

Hon vann även en Medelsvår B för kategori D på lördagen, då tillsammans med Munsboro Blue Suede Shoes.
– Jag är lite ringrostig än men nu gäller det bara att träna så att jag kan ge ponnyerna de bästa förutsättningarna att klara uppgiften.

Siktar på SM-medalj

Lyckselebon Tilde Lindgren är 19 år och fyller 20 senare i år.
– Målet med detta år är att ta SM-medalj inne eller ute. Jag har kvalat till SM med båda mina ponnyer. Och så vill jag ha kul eftersom det är mitt sista år på ponny, säger hon.

Uppladdningen inför SM i Falsterbo i augusti fortsätter med tävlingarna i Sundbyholm som är sista tävlingen innan SM för Lyckseletjejen. .

Resultat, Vindelns Ridklubb

På Munka Ljungbys nationella hoppningar var det sju ekipage både kategori C och D när det var dags för Medelsvår A på lördagen.

I kategori C stod Helsingborgsekipaget Linn Arvidsson/Daisy Brown JTH för enda nollan i första rundan vilket innebar seger närmast före Flyingeekipaget Smilla Gardiner/Dooneens Captain Classic som var snabbast av de tre med fyra fel i första rundan.

Även i kategori D var det en ensam felfri ryttare i första rundan. Det var Helsingborgs Fältrittklubbs Felicia Persson som satte nollan tillsammans med Buzz Light Year. Klubbkamraten Filippa Lagergren kom både tvåa och trea.

Resultat, Munka Ljungby Ridklubb

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden