Avelsnyheter
5 augusti 2020 18:12

Det blir en riksutställning för new forest i år

Nya tagNär Svenska New Forestföreningen ställde in årets riksutställning flaggade man samtidigt för att loppet inte var helt kört. Nu meddelar föreningen via Facebook att det blir en riksutställning 2020. Propositionen väntas inom kort.

Det blir en riksutställning för new forest i år
New foresthingsten Miclas Aristocrat med Mathilda Bohlin I sadeln. Foto: Jenny Schwieler Staaf

I början av juni beslutade styrelsen för Svenska New Forestföreningen att ställa in riksutställningen för new forest som skulle ha ägt rum den 4 juli. Även
new forest-mästerskapen som skulle ha gått på Grevagården den 15-16 augusti ställdes in på grund av pandemiläget. Samtidigt lade man in en brasklapp om att förändrade restriktioner skulle kunna möjliggöra aktiviteter längre fram.

Nu meddelar föreningen via Facebook att det blir en riksutställning 2020. Utställningen kommer att äga rum i Vetlanda den 19 september. Propositionen läggs ut på föreningens hemsida inom kort.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden