Nyheter
30 april 2018 09:46

Dolks danska segertåg fortsätter

InternationelltLina Dolk har radat upp segrar i det trestjärniga meetinget i danska Ålborg. På söndagen tog hon sin fjärde seger när hon red hem küren för ungdomsryttarna tillsammans med Languedoc.

Dolks danska segertåg fortsätter
Lina Dolk och Biggles var i vinnartagen under helgen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Lina Dolk och Languedoc slutade på 73,325 procent i küren för unga ryttare efter en uppvisning som bland annat gav en 9:a för den ökade skritten. Den här klassen hade 14 startande ekipage. Segern var den tredje under meetinget för Languedoc (WESTF val f-03 e Laomedon-Francisco I, uppf Magdalene Höfer). Lina Dolk har också vunnit en klass med hingsten Biggles 1015.

Sofie Andersson och Csi slutade trea i klassen med 71,925 procent.

Lina Dolk var också på prispallen i söndagens kür för U25, men där blev det till slut en andra plats med Biggles efter 72,475 procent. Biggles visade sin vana trogen fin passage men misslyckades däremot en del med galoppombyten. I denna klass blev Isabella Tovek femma med Happiness 26 på 71,325 procent.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden