Hoppning
5 maj 2021 09:18

Douglas Lindelöw 1,60-trea i Tyskland

GP-framgångarDen blågula fanan fortsätter att vaja stolt på Europas tävlingsbanor. Under tisdagen var det Douglas Lindelöws tur att ställa sig på prispallen i hård internationell konkurrens.

Douglas Lindelöw 1,60-trea i Tyskland
Douglas Lindelöw och Casquo Blue (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw tog under tisdagen revansch efter helgens förargliga tidsfel i 1,55-klassen som vanns av Peder Fredricson. Med Casquo Blue red OS-aspiranten i mål som trea i tisdagens fyrstjärniga 1,60-klass i hård internationell konkurrens i tyska Mannheim.

Det blev dubbelt tyskt i topp. Segrade gjorde ingen mindre än Michael Jung med hästen Fischer Chelsea på tiden 41,85 sekunder. En ynka hundradels sekund efter kom Maurice Tebbel med Don Diarado, följt av Lindelöw på 43,22 sekunder. Tredjeplatsen gav 15 000 euro till Lindelöw.

Peder Fredricson och Catch Me Not S var återigen i fin form och red in på 42,93 sekunder, men ett nedslag petade ner söndagens segerekipage till placering 10. Klassen bjöd på 36 startande.

Peder Fredricson var även fyra i måndagens 1,50-klass med Hansson WL, där tysken Richard Vogel stod överst på prispallen.

Hela resultatlistan i 1,60.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden