Hoppning
27 februari 2021 20:43

Douglas Lindelöw 1,50-vinnare i Spanien

InternationelltDet blev dubbelt svenskt i lördagens fyrstjärniga 1,50-hoppning på Sunshine Tour i Vejer de la Frontera, Spanien.

Douglas Lindelöw 1,50-vinnare i Spanien
Douglas Lindelöw och Casquo Blue. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw och Casquo Blue stod som segrare i lördagens fyrstjärniga 1,50-hoppning i Vejer de la Frontera.

Bara tre tiondelar efter sig hade svensken Angelie von Essen och Cochella – samma svenska ryttare som höll sig framme förra helgen, alltså.

– Sverige är i bra form helt enkelt! Alla tycker det är väldigt skönt att vara i gång igen, säger segraren Douglas Lindelöw till Svenska Ridsportförbundet.

– Det känns jättekul! Jag är väldigt nöjd med alla mina hästar men det är klart det är extra kul att vinna, fortsätter han.

Tillsammans med Casquo Blue leverade han en av tio dubbelnollor i den över 90 ekipage stora klassen. Prissumman blev ungefär 65 000 svenska kronor.

Nästa vecka blir lite lugnare vid Sunshine Tour innan ytterligare tre veckors tävlande väntar och avslutas med en stor Grand Prix som Douglas Lindelöw har kvalat in till. .

Även Alexander Zetterman, Sissela Smith och Antonia Andersson var placerade i klassen.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden