Världen
7 oktober 2019 09:26

Drottning Elizabeth söker stallhjälp

Ledigt jobbFör den med passion för hästar och erfarenhet av gårdsarbete som både kan rida och köra häst finns nu ett riktigt drömjobb vid det brittiska hovstallet. Drottning Elizabeth söker hjälp med hästarna - och boende vid Buckingham Palace erbjuds.

Drottning Elizabeth söker stallhjälp
Drottning Elizabeth söker hjälp med hästarna (bilden har inget samband med texten). Foto: iStockphoto/Moussa81

Drottning Elizabeth och det brittiska kungahuset letar efter häst- och stallhjälp vid det kungliga hovet. På sin hemsida söker de efter en ”Liveried helper”, vilket går att översätta till ”Livréklädd hjälpreda” eller helt enkelt ”Inneboende hjälpreda”.

Tjänsten är på heltid, och förutom lön och bonus erbjuds boende vid Buckingham Palace. Arbetsuppgifterna är daglig skötsel av hästarna i det kungliga hovstallet, inklusive träning och vård av utrustningen, samt att göra i ordning dem för ceremonier. Möjligheten att själv delta vid ceremonierna finns.

Personen som kungahuset söker ska ha en passion för hästar och ha erfarenhet av gårdsarbete. God ridförmåga och även att köra häst för vagn är viktigt, och arbetet utlovas ta den anställdas hästkarriär till ytterligare en nivå.

Är du sugen på att söka jobbet hittar du all information du behöver på brittiska kungahusets hemsida. Sista ansökningsdag är 10 oktober.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden