Ponny, Sverige
19 juni 2018 11:24

Familjen Hammarström får egen TV-serie

RealityshowTill hösten kommer TV-tittarna att kunna följa familjen Hammarström i en ny realityserie hos SVT som speglar familjens verklighet. Inspelningen är i full gång och produktionsteamet följer så många av de många familjemedlemmarna man kan.

Familjen Hammarström får egen TV-serie
Den stora familjen Hammarström får en egen TV-serie i höst. Foto: Klara Hammarström

Sedan en månad tillbaka pågår full inspelning av den kommande realityserien ”Familjen Hammarström”. Serien kommer att sändas på SVT under hösten och vintern säsongen 2018/2019, och kommer att bli en en serie som riktar sig mot tjejer i åldern 13 till 19 samt till hästintresserade.
– Det är en ung serie med fokus på barnen, även om alla familjemedlemmar är med, berättar Kajsa Peters från SVT som är exekutiv producent för serien.

Familjen Hammarström är en välkänd ryttarfamilj där flera av barnen har haft stora framgångar både på häst och ponny och både i hoppning och fälttävlan. 2012 vann de till exempel ponnyallsvenskan i hoppning med ett lag bara bestående av Hammarströmmare. Just nu radar Ingemar Hammarström upp framgång efter framgång på sina hästar och ponnyer, Selma Hammarström tog för bara några veckor sedan brons vid JSM i fälttävlan och unga Ellen Hammarström går från klarhet till klarhet på B-ponny.
– Vi försöker följa med dem på tävlingar så mycket vi kan, men de är så många så vi får försöka välja ut det som känns mest intressant, förklarar Kajsa Peters.

Serien kommer att spegla familjens verklighet och Kajsa Peters tycker det är intressant att följa den stora familjen.
– Det är en samling vinnarskallar som verkligen satsar på sina drömmar.

För familjen Hammarström är förstås TV-äventyret en speciell händelse.
–  Det är spännande, framförallt för ungdomarna. Och när de tycker det är roligt så tycker jag också det är roligt, berättar mamma Anna Hammarström för Ridsport.

Klara Hammarström gick under måndagen ut med informationen på sitt Instagram-konto, där hon frågar vilka som kommer kolla. Den positiva responsen på inlägget har varit stort, så man kan ana att serien kommer gå hem i hästleden.

Mer information om sändningstider och programmens längd kommer från SVT under hösten.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden