Hoppning
1 september 2019 21:39

Fancy ME och von Eckermann GP-placerade

GP-placeringI fredags blev det seger för Henrik von Eckermann och 9-åriga Fancy ME, en häst han nyligen tagit över av sambon Janika Sprunger. Segern kom i det trestjärniga GP-kvalet i franska Valence, och när det var dags för huvudklassen blev det ännu en framskjuten placering för ekipaget.

Fancy ME och von Eckermann GP-placerade
Henrik von Eckermann har haft en bra helg i franska Valence. Arkivbild: Roland Thunholm

Valence trestjärniga Grand Prix, som gick på 1,50-höjd, hade 46 ekipage till start – åtta av dem var felfria i första rundan och tog sig till omhoppning. Det var ingen som rådde på hemmaryttaren Michel Robert och Emerette (sto -09, e Diarado) i toppen, men Henrik von Eckermann tog ytterligare en fin placering som sexa med Fancy ME (sto -10, e Forsyth-Gimpel, uppf Holger Baum).

Henrik var även femma i en fyrstjärnig 1,50 på lördagen, med Que Bueno de Hus Z (val -10, e Que Guapo-Canto, äg Brot Sport Horses).

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden