Hoppning
26 januari 2018 16:27

Fin start i Zürich: Peder och Hansson WL placerade

UPPDATERADVärldscuptävlingen i Zürich har dragit igång. Peder Fredricson och Hansson WL tog sin första gemensamma placering i 1,35 medan Henrik von Eckermann redan har placerat sig dubbelt upp.

Fin start i Zürich: Peder och Hansson WL placerade
Hansson, WL, här med Robin Ingvarsson, och Peder Fredricson fortsätter att hoppa felfritt. Arkivbilder: Roland Thunholm

21.30  I fredagskvällens GP över 1,55-hinder var Peder Fredricson och H&M Zaloubet bästa svenska ekipage. Med ett nedslag landade de på första plats utanför placering. GP:n vanns av Martin Fuchs med Clooney.

16.45    I eftermiddagen 1,45 tog Henrik von Eckermann sin andra placering av två möjliga hittills i Zürich. Nu var det Belcanto Z som fick komma igång och det resulterade i felfritt och placering 10.

16.00 Den femstjärniga tävlingen i Zürich mjukstartade med 1,35. Tre svenska ekipage deltog och lika många passerade mål på felfritt. Peder Fredricson och Måsel AB:s SM-vinnare Hansson WL gjorde sin blott andra start ihop. Förra helgen var de felfria i 1,45 och nu blev det precis lika felfritt med placering 11 som resultat.

Henrik von Eckermann startade sin kollega Evelina Toveks Mill’s Sheridan och de red in på den sista placeringen, nummer 15. Just därefter landade Stephanie Holmén som startade igång tävlingen med felfritt på Dylan N.

Fredagen i Zürich toppas med 1,55 och på söndag är det dags för världscupen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-