Hoppning
4 november 2020 17:09

Finalerna i hoppallsvenskorna flyttas fram

FramflyttningFinalerna i Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska på Strömsholm skulle gått vecka 46 och 47, men flyttas nu fram på grund av det rådande läget.

Finalerna i hoppallsvenskorna flyttas fram
2012 bestod hela ponnylaget som tog SM-guld av hammarströmmare. Här ses Amanda, Selma, Klara och Mathilda med lagledaren Cecilia Hansson och tränaren Gabrielle Young Shing Pettersson. Foto: Roland Thunholm

Ridskolan Strömsholm stänger anläggningen för utomstående besökare i förebyggande syfte under tiden 2-22 november. Detta omöjliggör de tävlingar som Strömsholms Ridsportförening planerat hålla under perioden.
– Huvudfokus just nu är att kunna hålla igång våra utbildningar och att minimera smittrisken, säger Jonas Johnson, verksamhetschef på Ridskolan Strömsholm, till Svenska Ridsportförbundet.

Finalerna i Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska, med lag-SM i hoppning, flyttas därför till vecka 50, fortfarande på Strömsholms anläggning, meddelar tävlingsarrangören.

De nationella dressyrtävlingarna, med ponnyküren och finalen i Lövsta Future Challenge Dressage som skulle gått på Friends, planeras dock fortfarande äga rum vecka 48.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden