Dressyr
24 mars 2018 17:26

Fiorucci Ht och Jeanna Högberg i topp

Lövsta Future ChallengeDet blev ett välmeriterat ekipage som tog hem segern vid årets första Lövsta-kval för unga hästar. UVM-medaljörerna Jeanna Högberg och Fiorucci Ht vann på Strömsholm.

Fiorucci Ht och Jeanna Högberg i topp
Jeanna Högberg och Fiorucci Ht tog hem segern i första Lövsta-kvalet för unga hästar (arkivbild). Foto: Kim C Lundin

Årets första kvaltävling i Lövsta Future Challenge för unga hästar har ridits. Vid Strömsholms Ridsportförenings nationella tävlingar startade elva ekipage i Intermédiaire II-klassen, och segrade gjorde Jeanna Högberg på Fiorucci Ht (SWB hingst f-09 e Florencio-Rubinrot, uppf Absolut Dental AB). Ekipaget är välmeriterat med bland annat en silvermedalj vid unghäst-VM 2016, och denna gång red de ihop 70,294 procent vilket räckte till seger.

Tvåa kom Samson riden av Karin Öljemark på 69,706 procent, och trea Constantine P riden av Mattias Jansson med 65,931 procent.

Jeanna Högberg har vid detta Strömsholms-meeting tagit hem en hel serie med fina segrar och placeringar. Under onsdagen vann hon i unghästklasserna för både 5- och 6-åriga hästar med Dracarys respektive Kaikoura, och under torsdagen blev det en andraplats bland 6-åriga hästar med Astoria.

Resultat
Information Lövsta Future Challenge

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden