Hoppning
20 juli 2018 21:20

Flera svenska placeringar i Schweiz

InternationelltBåde Malin Baryard Johnsson och Douglas Lindelöw höll sig framme i prislistorna på internationella femstjärniga meetinget i Ascona, Schweiz, på fredagen.

Flera svenska placeringar i Schweiz
Douglas Lindelöw och Zacramento visade VM-form på fredagen. ArkivFoto: Roland Thunholm

VM-aktuella Douglas Lindelöw och Zacramento (SWB val f 2005 e Cardento-Cortus, uppf Björn Mattsson, äg Hakansson Häst AB) blev trea i fredagens 1,50-klass på meetinget. Den här klassen hade 43 startande och det svenska ekipaget stod för en av elva dubbelnollor.

Italiens Luca Maria Moneta vann klassen med Connery med en tid som var en halv sekund snabbare än Lindelöws i andra rundan. Irma Karlsson och Ida van de Bisschop slutade åtta.

Malin Baryard-Johnsson och H&M Second Chance vann fredagens tidshoppning över 1,45-hinder. Klassen hade 41 starter, 24 av dem var felfria och H&M Second Chance vann med en dryg tiondel tillgodo.

Henrik von Eckermann plockar priser för fullt på det femstjärniga meetinget i tyska Aachen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden