Sverige
1 augusti 2023 05:50

Flyinge och Strömsholm söker ny vd

ChefstjänstNu är annonsen ute om ny vd för Flyinge och Strömsholm, efter att Christina Rosell fick lämna tjänsten med omedelbar verkan i slutet av juni.

Flyinge och Strömsholm söker ny vd
Mårten Holmqvist har arbetat som tillförordnad vd på riksanläggningarna under hösten, och är nu redo att axla uppdraget fullt ut. Foto: Roland Thunholm

”Är du en framgångsrik ledare som med kompetens och erfarenhet får människor och verksamheter att utvecklas?” Så inleds annonsen där en ny vd för de två riksanläggningarna söks.

Den nya vd:n ska bland annat leda arbetet och verka för att kontinuerligt förbättra konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet med siktet mot ökad pedagogisk kvalitet. Ett engagerat, närvarande och tydligt ledarskap är en central förutsättning för att lyckas, står det i annonsen.

Uppdraget handlar om ”att utöva ett starkt, tydligt, närvarande och gott ledarskap för att entusiasmera, samla, och utveckla ledare och medarbetare i verksamheterna” står det också.

Det är en rekryteringsfirma som sköter rekryteringen till tjänsten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden