Körning
17 augusti 2014 08:01

Följ kör-SM live

Kör-SM avslutas idag, söndag. Den som inte kan vara på plats men ändå vill följa tävlingarna kan göra det via live-sändningar på webben.

Följ kör-SM live
SM-körningarna sänds live på webben.

Körfesten på Bergs Ridklubb är i full gång och avslutas med precision i dag, söndag. Tävlingen går att följa live via länken nedan. 

Välarrangerat med härligt långa hinder och inga allvarliga incidenter. Maratondagen under SM i körning blev en riktig höjdardag med många fina körningar.

Det är tätt i toppen och väldigt jämnt i matchen om medaljerna. I klassen för enbet häst gjorde Camilla Lind, Åstorp en stark insats men hon har också tufft motstånd från bland andra Magnus Kronberg och Lena Elander med flera. Hemmakusken Sören Fasth gjorde alla supportrar från arrangörsklubben Bergs extra glada när han gav järnet i maratonhindren med sina parhästar. Och dagen avslutades på bästa möjliga sätt när det gäller sportkörning, fyrspannskusken Tomas Eriksson i riktigt gott slag. Han leder fyrspannsklassen och inför den avslutande precisionen. I parklassen behåller Camilla Ahlberg ledningen efter lördagens maraton med Yngve Käll som tvåa. I enbetsklassen toppar Camilla Lind och Magnus Kronberg medan Ewa Nowén leder klassen för ponny par och Karin Söderqvist enbetsklassen för ponny.

Eva Österlund

Arrangörens hemsida

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden