Hoppning
21 november 06:21

Följ SM-finalerna på Strömsholm

MästerskapUnder söndagen rids finalerna för juniorer, unga ryttare och seniorer på inomhus-SM på Strömsholm. Här finns allt du behöver för att följa mästerskapet.

Följ SM-finalerna på Strömsholm
Ingemar Hammarström är med och jagar SM-medaljer under söndagen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Först ut är SM-finalen över 1,40-hinder för juniorer. 21 ekipage har tagit sig till finalen där bland annat regerande svenska juniormästaren utomhus, Ebba Danielsson, samt Ingemar Hammarström och Emil Jönsson finns med.

Så här gick det på SM inomhus för juniorer förra året.

I finalen för unga ryttare är det 16 ekipage som ska på medaljjakt över 1,45-hinder. Philip Svitzer, Joel Torstenson och Selma Hammarström, som tog YRSM-guld utomhus tidigare i år, är några av ryttarna på startlistan.

Så här gick det på inne-SM för unga ryttare förra året.

I seniorernas final över 1,50-hinder finns 15 ekipage på startlistan. En av ryttarna är Viktor Melin som tog guld vid utomhus-SM på Mantorp tidigare i år. Emma Emanuelsson och Marcus Westergren är några andra ryttare i seniorernas SM-final.

Så här gick det på seniorernas inomhus-SM förra året.

Tidsprogram

10.45 SM-final, juniorer
12.30 SM-final, unga ryttare
14.15 SM-final, seniorer

Svenska Ridsportförbundet sänder finalerna kostnadsfritt på sin webbplats.

Även betalkanalen Equisport sänder.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden