Dressyr, Ponny
6 september 2021 06:20

Första segrarna korade i ponnyallsvenskan i dressyr

AllsvenskanDet blev Föreningen Lindelunda Sportryttare respektive Djursholms Ridklubb som red hem segrarna i första omgången av allsvenskan i ponnydressyr som avgjorts i två av de fyra zonerna under helgen.

Första segrarna korade i ponnyallsvenskan i dressyr
Föreningen Lindelunda Sportryttare vann den första omgången i zon syd. Foto: Privat

Föreningen Lindelunda Sportryttare segrade med 211,9 procent vid tävlingarna hos Klippans Ridklubb i zon syd. I det segrande laget red Angelina Brink med Weber af Kongshöj, Frida Öjeblad med Cappucino Royale G, Wilma Holmgren med HB Dancing Daylight och Stella Hoff med Champ of Dance P.
Tvåa kom Helsingborgs Fältrittklubb.

Resultat Klippan

Hos Stockholms Ponnyklubb i zon central var det Djursholms Ridklubb som red hem omgången med 208,767 procent. I laget ingick Cornelia Seaton med Angelo, Caroline Johansson med Sir Fervid, Tove Slåtteby med ALD Fearts Michael, Lovisa Adamsson med My Rhiannon samt Evelyn Fägnell Ljungh med Boldermans Boston.

Tvåa kom Täby Ryttarsällskap.

Resultat Stockholm

Förra helgen reds omgång 1 i zon nord, och där vann Säterbygdens Ridklubb, medan första omgången i zon mitt rids nästa helg.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden