Hoppning
28 januari 2018 12:55

Fullträff för Peder och Hansson WL

1,50-segerHelt klart har Peder Fredricson och Hansson WL funnit varandra. Vid deras andra tävling tillsammans tar ekipaget en härlig 1,50-seger.

Fullträff för Peder och Hansson WL
Vid sin andra tävling tillsammans sätter Peder och Hansson WL in en fullträff och segrar i 1,50. På bilden syns Hansson med Robin Ingvarsson på ryggen. Arkivbilder: Roland Thunholm

Peder Fredricson har tagit med sig sin nya tävlingskamrat Hansson WL (SWB f -08 e Hip Hop-Iowa, uppf Walltorps Lantbruks AB, äg Måsel AB) till världscupmeetinget i Stüttgart. De har nu gjort ett antal felfria rundor tillsammans över 1,35 och 1,45, och i deras första 1,50-start tillsammans satte de in en fullträff.

Bland 37 startande var Peder och Hansson WL ett av tre dubbelt felfria ekipage. Därtill snabbast över mållinjen – Peder passerade den efter 35,38 sekunder i omhoppningen jämfört med andraplacerade Michael Whitaker på Valmy de la Lande som landade på 36,19 sekunder.

Segern gav Peder cirka 97 000 kronor i prispengar.

Henrik von Eckermann startade med Mill’s Sheridan. Med fyra fel i grundomgången hamnade de på plats 16 utanför placeringarna.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden