Hoppning
31 januari 2019 16:25

GCT-säsongen spikad med rekordmånga tävlingsplatser

Ny säsongGlobal Champions Tour och Global Champions League har spikat sin kalender för 2019. Utöver Stockholm blir det premiär för tävlingarna i ytterligare två nya städer och det blir rekordmånga 20 tävlingsplatser för serien.

GCT-säsongen spikad med rekordmånga tävlingsplatser
New York står värd för GCT och GCL i år. Foto: Spyarm/Istock

Den penningstinna ligan Global Champions Tour och tillhörande lagtävlingen Global Champions League utökar och kommer under 2019 att ridas på inte mindre än 20 platser. Som bekant angör touren Stockholm för första gången i mitten av juni. Två nya städer har tillkommit: New York och Montreal.

Nu är kalendern spikad för året. Doha, som har stått värd för GCT-finalerna, är nu i stället platsen för säsongsstarten i månadsskiftet februari/mars. Därefter angör GCT och GCL bland annat Miami Beach, Shanghai, Stockholm, Monaco, London, St Tropez och New York innan serierna sätter punkt i Prag den 21–24 november.

Komplett kalender GCT/GCL 2019

Gct2019
GCT och GCL angör olika delar av världen 2019.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden