Blogg
4 februari 2014 20:02

Händelserik weekend

Under helgen har det verkligen hänt saker. I fredags var jag och Adelinde till Uden och jag red ett Msv B-program som hon coachade mig igenom framridning och själva programmet.

Det var verkligen lärorikt för mig att veckans träningsupplägg fick toppas på tävlingsbanan men i träningssyfte för att se vad vi ska jobba vidare på. Domaren gav trevliga kommentarer efter min ritt och sa att vi är definitivt på rätt väg, Adelinde och Sjaak var också glada över vår prestation och Sjaak sa att det var 80 procent bättre än förra gången så det ser jag som bra feedback!

Klart att det alltid kan bli bättre och det ska vi träna massor på när nästa gång är på alla hjärtans dag. Då siktar vi på 100 procent för då blir det en ny hjälm till mig har Sjaak sagt 🙂 Det som jag tycker var mycket bättre denna gång var framförallt att jag tagit till mig och lärt mig vad som jag behövde prioritera att träna på från tidigare gånger på tävlingsbanan, min plan, programmet och att rida honom i en stadig form!

Lördag fick vi besök av en flicka som fått diagnosen cancer så hon hade en önskning om att få komma och se hur det såg ut och hur ridningen går till hos oss. Adelinde och Ronald visade henne runt och jag fick guida henne att göra i ordning Zephyr och därefter fodra hö. Under hela besöket var TV med för att göra ett reportage av dagen, det blir kul att se när produktionen är färdig.

Söndag var en riktigt lugn dag för hästarna i stallet. Alla fick komma ut i hagen efter att vi mockat klart, fodra och städa i ordning lite extra för vi fick en del tid över på förmiddagen. 

Vid lunch kom Mike och Jeanette som är vänner till mig men också fotograf och make up-artist så vi fick massa fina bilder i det härliga vädret med mina Martha RideWearekläder som jag är sponsrad av. Mycket intressant och spännande fotografering då det var första gången Barrychello var med på en professionell fotografering men han gjorde ett fantastiskt jobb så jag är ny supernyfiken på resultatet 🙂
/Emelie

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden