Hoppning
11 november 2018 08:30

Här finns det du behöver för att följa SM-hoppningarna

NationelltPå torsdagen började årets inomhus-SM för seniorer, unga ryttare och juniorer hos Helsingborgs Fältrittklubb med uppvärmningsklasser. Här finns länkarna du behöver för att hänga med i söndagens medaljjakter.

Här finns det du behöver för att följa SM-hoppningarna
Stephanie Holmen och "Sparven". Foto: Fredrik Jonsving

I seniorklassen var det 37 ekipage som startade första kvalet som reds på fredagen. Titelförsvarande Anders Lidbeck finns inte med på startlistorna, inte heller regerande utomhusmästaren Karin Martinsen.

Ett hett namn i startfältet är VM-reserv Stephanie Holmén med Flip’s Little Sparrow, Grevlundaryttaren startar också Carma. Hemmaryttaren Niklas Arvidsson rider både Hasard och Cortino liksom SM-silverekipaget från i somras, Sissela Smith/Charmonix CC.

I unga ryttarnas SM startade 32 ekipage fredagens första omgång.

Så här gick det i fredagens kval.

I dag är det dags för andra omgången och finaler för seniorer och unga ryttare med bland annat 100 000 kronor i prispengar till den nya svenska seniormästaren.

SM för juniorer avgjordes på lördagen.

Tidigare svenska seniormästare

Webb-sändning

Resultat- och startlistor

Regler, seniorer

Regler, unga ryttare

Regler, juniorer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden