Hoppning
15 februari 2018 09:45

Harrie Smolders utsedd till Årets Ryttare

PrisadHan hade ett enastående 2017 och ligger just nu tvåa på världsrankningen. Nu har Harrie Smolders för första gången i sin karriär utsetts till "Årets Ryttare" i Nederländerna.

Harrie Smolders utsedd till Årets Ryttare
En nöjd Harrie Smolders efter EM-silvret i Göteborg. Foto: Jenny Schwieler Staaf

Vid EM i Göteborg blev det en silvermedalj tillsammans med Don VHP Z, och kort därefter ingick han i det holländska laget som tog guld vid Nations Cup-finalen i Barcelona. Under 2017 hann Harrie Smolders även med att stå som totalsegrare av både Global Champions Tour och Global Champions League.

För tillfället ligger Smolders tvåa på världsrankningen, och nu kan han även titulera sig ”Årets Ryttare 2017” i Nederländerna – det är första gången Smolders får denna utmärkelse.

180215_harriesmoldersutseddtillaretsryttare_jennyschwielerstaaf2
Harrie Smolders mot EM-silver på Don VHP Z. Foto: Jenny Schwieler Staaf

Harrie Smolders berättar på sociala medier att han är hedrad över att ha blivit framröstad till utmärkelsen.
”Det är ett bra tillfälle att tacka vårt enastående team och de fantastiska hästar som jag är lycklig nog att få jobba med varje dag”, berättar Harrie Smolders.

Källa: World of Showjumping

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden